Lees hieronder waar ons vlees vandaan komt.
Heeft u vragen over de herkomst van ons vlees? Dan helpen we u graag verder in onze winkel.
Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in het vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons Belgisch Blauw rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst (Nederland), voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.
Het Waard Varken
Het Waard varken is authentiek Hollands varkensvlees – 100% van Nederlandse bodem met een KDV-Keurmerk (Keten Duurzaam Varkensvlees). Dankzij dit keurmerk heeft dit stukje varkensvlees een (h)eerlijke smaak die goed is voor u en voor uw toekomst.
Livar varkensvlees
Sinds het Livarvarken in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren is bedacht heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak en vleeskwaliteit en een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal dierenwelzijn. Met de smaak als beloning voor goede zorg.
Wij verkopen enkel kip van hoge kwaliteit en we werken samen met boeren uit de regio om te zorgen voor het beste stukje kip. Kippenvlees is een verrassend veelzijdig stukje vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kan worden!
Ook vindt u in ons assoriment Oma's kipfilet en Oma's kippenpoten waar u heerlijk van kunt smullen.
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.